Autor: Ehitusuudised • 18. jaanuar 2024

Ämari lennuvälja 18,5 miljonilise remondihanke võitis KMG Infra

Ämari lennubaas.
Foto: Eiko Kink
Riigi kaitseinvesteeringute keskus sõlmis Ämari lennuliiklusala remondilepingu KMG Infra OÜga. Tööde maksumus on ligikaudu 18,5 miljonit eurot ning lennurada valmib 2024. aasta oktoobris.

"Suurprojektid on alati seotud väljakutsetega ning Ämari puhul on selge, et kitsas ajaraam nõuab kõigilt osalistelt tõhusat koostööd ja kiireid otsuseid, mistõttu on meil hea meel, et töö usaldati just KMG Infrale," KMG Infra OÜ juhatuse liige Indrek Pappel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785