Autor: Ehitusuudised • 5. detsember 2023

Selgusid aasta parimad ehitusinsenerid

29. novembril kuulutati Kultuurikatlas toimunud ehitussektori erialaliitude ning Kliimaministeeriumi korraldatud konverentsile „Ehitus 2024+ Kas mängus või pingil?“ järgnenud galal välja konkursside „Aasta ehitusinsener 2023“ ning „Aasta noor ehitusinsener 2023“ võitjad. Tiitlid annab välja Eesti Ehitusinseneride Liit.
Foto Raigo Pajula.

„Aasta ehitusinsener 2023“ on Priit Põldre, EstKONSULT OÜ projekteerija

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785