Autor: Ehitusuudised • 30. november 2023

Aasta parimad ehitusprojektid asuvad Narvas ja Pakrineeme sadamas

Ehitussektori aastakonverentsile järgnenud auhinnagalal kuulutati välja konkursi „Aasta Ehitusprojekt 2023“ laureaadid. Võitja tiitli pälvisid Narva Riigigümnaasium hoonete kategoorias ning Pakrineeme LNG terminali haalamiskai rajatiste kategoorias.
Salto Arhitektuuribüroo OÜ partner/arhitekt Maarja Kask ja arhitekt Ragnar Põllukivi (fotol keskel). EKELi juhid Ragnar Jõesaar (paremal) ja Kalle Karron (vasakul). Foto Raigo Pajula
Foto: RAIGO PAJULA

Parim hoone ehitusprojekt 2023

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785