Autor: Ehitusuudised • 30. november 2023

Aasta ehitaja 2023 on Veiko Seliste

29. novembril kuulutati Kultuurikatlas toimunud ehitussektori erialaliitude ning Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi korraldatud konverentsile „Ehitus 2024+ Kas mängus või pingil?“ järgnenud galal välja konkursi „Aasta Ehitaja 2023“ võitja, kelleks osutus Ehitustrust AS-i projektijuht Veiko Seliste. Võidu tõid Narva Riigigümnaasiumi ehitustööd.
Foto: Raigo Pajuste

„Ehitustrust AS-i projektijuht Veiko Seliste juhtis Narva Riigigümnaasiumi ehitamisel edukalt suurt meeskonda ja haldas kindlakäeliselt kogu ehituse käiku. Ehitaja ülesandeks oli töövõtu raames ka BIM-mudelis tööprojekti koostamine. Tänu ehitusprotsesside oskuslikule juhtimisele realiseerus see laitmatult. Arhitektuuriliselt ja tehnoloogiliselt keeruliste lahenduste teostamisel väärib esile tõstmist sujuv ja tõhus koostöö kõikide projektipartneritega," kommenteeris Eesti Ehitusettevõtjate Liidu tegevdirektor ja konkursi žürii esimees Indrek Peterson.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785