Autor: Ehitusuudised • 29. juuni 2023

Eventus Ehitus alustas Tähesaju kolmanda ärihoone ehitamist

Eventus Ehitus alustas peatöövõtjana arendajale Restate Lasnamäel paiknevasse Tähesaju ärilinnakusse lao-, kaubandus- ja kontorifunktsioonidega loft-office kontseptsiooniga Meteo Maja ehitamist. Pea aastaga valmiva ärihoone arhitektuurse tellimuse täitja on LOOB Projekt, sisearhitektuurse tellimuse täitja on LÄVI sisearhitektid.
Meteo Maja peaks valmima järgmise aasta juulis (Visuaal: Restate).

Ärilinnaku varasemaid kahte hoonet kutsutakse Tähesaju Kaksikuteks, millest ühe loft-office´i ostis arendajalt Ain Hanschmidti Infortar eelmise aasta mais, teise käseoleva aasta jaanuaris. Uus ärihoone pakub ettevõtetele võimalust ühendada lao-, kaubandus- ja kontorifunktsioonid ühes kohas. Niinimetatud loft-office kontseptsioon võimaldab ettevõtetel säästa aega ja lihtsustada igapäevast tööd, vähendades sedakaudu muuhulgas tööjõu- ja kõrvalkulusid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785