Autor: Ehitusuudised • 7. juuni 2023

Eesti ettevõte hakkab ehitama pommivarjendeid välisturule

Sõjaohu tõttu otsustas seni võlvkeldreid ja moodulmaju teinud Revonia disainida rea moodulpommivarjendeid. Kasutuskõlblike pommivarjendite jätkuva puudumise all kannatavasse Eestisse neid paraku aga veel ei jagu.
Moodulpommivarjend (Foto: Revonia).

Revonia pommivarjend erineb tavalisest bunker tüüpi rajatisest seetõttu, et tegu on modulaarse lahendusega. Betoonmooduleid saab keerata ja asetada vastavalt soovidele ning seeläbi luua väikseid või suuri varjendeid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785