Autor: Ehitusuudised • 26. mai 2023

Eesti renoveerimise ja haldamise kogemust eksporditakse Ukrainasse

Ukrainas plaanitakse alustada näidisprojektide elluviimist, mille väljatöötamisel on arvesse võetud Eesti kogemusi kortermajade rekonstrueerimisel ja korteriühistute mudelit kortermajade ühise haldamise korraldamisel.
EKÜL esimehe Andres Jaadla sõnul alustatakse siinsete korteriühistute praktikate toel kolme projektipiirkonna ülesehitusega seotud Ukraina ekspertide ettevalmistamist.
Foto: Andres Haabu

Eesti Korteriühistute Liit (EKÜL) alustab koostöös Ukraina elamuorganisatsiooni Housing Ukraine ja ÜRO Euroopa Majanduskomisjoniga poolteist aastat vältavat projekti Ukraina sõjajärgse ülesehituse ettevalmistamiseks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785