Autor: Pille Ivask • 10. august 2022

Ettevõtja müüb asfalditehast: ees on rasked ajad

Ettevõtjad ennustavad teedeehituses raskeid aegu.
Foto: Raul Mee
Teedefirma Altos Teed on rasketehnika müügikeskkonnas Mascuses miljoni euroga müüki pannud asfalditehase, firma juht Tõnu Vilipuu ennustab teedeehitajatele raskeid aegu.

Altos Teede juht ning aastate eest ka TREV-2 vedanud Tõnu Vilipuu tõdes, et tehas on suletud juba alates kevadest. “Tegime juba enne sõda otsuse, et paneme tehase kinni,” ütles Vilipuu ja tõdes, et teedeehitajatel saavad olema rasked ajad.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785