Autor: Ehitusuudised • 9. november 2020

Kolm Pluss Üks taas Narvas võidukas

Narva õppekompleksi arhitektuurivõistlusele esitatud 13 ideekavandist võitis võistluse arhitektuuribüroo Kolm Pluss Üks arhitektid ideekavandiga „Duo“.
Foto: Kolm Pluss Üks

Haridus- ja Teadusministeeriumi kantsleri Mart Laidmetsa sõnul on tegu põneva projektiga, millesse on lõimitud õnnestunud viisil kolm kooli, mis omakorda moodustavad terviku läheduses asuva muusikakooli, teise riigigümnaasiumi ja kolledžiga.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785