Uudised
Ainult tellijale

Ehitusobjektidel lipp veel ei lange

Saabunud kriisiolukorras seisnevad ehitusettevõtete kartused eelkõige selles, et eratellijad kaovad pildilt, probleemide korral sanktsioneeritakse ehitajat ning haigusepuhangu tõttu hakatakse objektidel töid peatama. Töid korraldavad ümber kõik ning lootus püsib riigitellimustel.

Foto: TIIT MOTUS

Asfaldiliidu juhatuse esimees, AS Trev-2 Grupp juht Sven Pertens loetleb koroonakriisi võimalike kahjulike mõjusid ja probleemkohti ehitussektori jaoks läbi telefoni kiirelt ja lausa süsteemselt. Esmalt rõhutab ta, et ehituse jaoks on tarvis välismaalt materjale ning ei ole päris selge, kas ja kuidas saavad vajalikud tarned toimuma tingituna piiriületusprobleemidest või ka materjale tootva ettevõtte asukohariigi olukorrast.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785