Autor: Lauri Leet, kaasautor • 24. märts 2020

Ehitusobjektidel lipp veel ei lange

Saabunud kriisiolukorras seisnevad ehitusettevõtete kartused eelkõige selles, et eratellijad kaovad pildilt, probleemide korral sanktsioneeritakse ehitajat ning haigusepuhangu tõttu hakatakse objektidel töid peatama. Töid korraldavad ümber kõik ning lootus püsib riigitellimustel.
Foto: TIIT MOTUS

Asfaldiliidu juhatuse esimees, AS Trev-2 Grupp juht Sven Pertens loetleb koroonakriisi võimalike kahjulike mõjusid ja probleemkohti ehitussektori jaoks läbi telefoni kiirelt ja lausa süsteemselt. Esmalt rõhutab ta, et ehituse jaoks on tarvis välismaalt materjale ning ei ole päris selge, kas ja kuidas saavad vajalikud tarned toimuma tingituna piiriületusprobleemidest või ka materjale tootva ettevõtte asukohariigi olukorrast.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785