Soomlased ostsid Estplasti

Foto: Estplast

Soome juhtiv soojustusmaterjalide tootja Finnfoam ostis Eesti EPS-soojustusplaate tootva ettevõtte Estplast, et kindlustada oma positsiooni Baltimaades.

Finnfoami tegevdirektori Henri Niemineni sõnul oli Estplasti omandamine neile mitmel moel kasulik. „Saame nüüd pakkuda klientidele Baltimaades paremat teenust ja laiemat tootevalikut,” märkis Nieminen, et Estplasti hea asukoht võimaldab neil luua Baltikumi turu jaoks ka kauaoodatud vahelao. „Estplastil on oma transpordivõimekus, mille abil korraldatakse edaspidi suurem osa Eesti tarnetest,“ lisas Nieminen.

 

Soojusisolatsiooni materjalide suurtootja Estplast Tootmine OÜ annab Eestis tööd enam kui 30 inimesele ning ettevõtte enam kui 7 miljoni suurune aastakäive annab Eestis märkimisväärse turuosa. 

 

Estplasti tegevdirektori Ferenc Traksleri sõnul jääb tehingu järel Estplasti senine meeskond samaks. „Tänu Finnfoami ja Estplasti sünergiale saame aga klientidele olla veelgi lähemal ja tõsta oma tegevuspotentsiaali veelgi suuremaks,“ kinnitas Traksler.

 

Estplasti ostmine näitab ühtlasi ka Finnfoami jätkuvat panustamist polümeersetele isolatsioonimaterjalidele. Ettevõte usub, et just nõudlus selliste hallituskindlate ja vastupidavate isolatsioonimaterjalide järele kasvab kiiresti, sest need võimaldavad rajada niiskustehniliselt ohutumaid konstruktsioonilisi lahendusi. 

 

Finnfoamil on Soomes pikaajaline soojusisolatsioonimaterjalide arendamise, tootmise ja tarnimise kogemus. Enam kui 30 aastaga on Finnfoam kujunenud üheks juhtivaks polümeersete soojusisolatsioonimaterjalide tootjaks.

 

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785