Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 10. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soomlased ostsid Estplasti

Foto: Estplast
Soome juhtiv soojustusmaterjalide tootja Finnfoam ostis Eesti EPS-soojustusplaate tootva ettevõtte Estplast, et kindlustada oma positsiooni Baltimaades.

Finnfoami tegevdirektori Henri Niemineni sõnul oli Estplasti omandamine neile mitmel moel kasulik. „Saame nüüd pakkuda klientidele Baltimaades paremat teenust ja laiemat tootevalikut,” märkis Nieminen, et Estplasti hea asukoht võimaldab neil luua Baltikumi turu jaoks ka kauaoodatud vahelao. „Estplastil on oma transpordivõimekus, mille abil korraldatakse edaspidi suurem osa Eesti tarnetest,“ lisas Nieminen.

 

Soojusisolatsiooni materjalide suurtootja Estplast Tootmine OÜ annab Eestis tööd enam kui 30 inimesele ning ettevõtte enam kui 7 miljoni suurune aastakäive annab Eestis märkimisväärse turuosa. 

 

Estplasti tegevdirektori Ferenc Traksleri sõnul jääb tehingu järel Estplasti senine meeskond samaks. „Tänu Finnfoami ja Estplasti sünergiale saame aga klientidele olla veelgi lähemal ja tõsta oma tegevuspotentsiaali veelgi suuremaks,“ kinnitas Traksler.

 

Estplasti ostmine näitab ühtlasi ka Finnfoami jätkuvat panustamist polümeersetele isolatsioonimaterjalidele. Ettevõte usub, et just nõudlus selliste hallituskindlate ja vastupidavate isolatsioonimaterjalide järele kasvab kiiresti, sest need võimaldavad rajada niiskustehniliselt ohutumaid konstruktsioonilisi lahendusi. 

 

Finnfoamil on Soomes pikaajaline soojusisolatsioonimaterjalide arendamise, tootmise ja tarnimise kogemus. Enam kui 30 aastaga on Finnfoam kujunenud üheks juhtivaks polümeersete soojusisolatsioonimaterjalide tootjaks.

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785