Dapon: uurimine Admiraliteedi arendust ei sega

Porto Franco OÜ juhatuse esimehees Aldo Dapon
Porto Franco OÜ juhatuse esimehees Aldo Dapon

Sel nädalal lahvatas siseriiklik pistiseskandaal, kus uuritakse ka Admiraliteedi arenduse üht eestvedajat Hillar Tederit. Hiljuti kuulutati piirkonnale ka uus arhitektuurikonkurss ja sõlmiti ehituse projektijuhtimise leping. Ehitusuudised uuris arenduse eest vastutava Porto Franco OÜ juhatuse esimehelt Aldo Daponilt KAPO uurimise mõjudest projekti käekäigule

Kuidas Hillar Tederi ümber käiv kahtlustus riigi prokuratuuri poolt mõjutab Admiraliteedi arenduse edasist käekäiku ja Hillar Tederi kahtlustusega seotult on viimastel päevadel tulnud ette takistusi projektiga edasi mineku puhul?

Admiraliteedi keskust arendav Porto Franco OÜ pole Hillar Tederi suhtes esitatud kahtlustusega kuidagi seotud ja meie tegevust pole juhtunu ka kuidagi häirinud.

Hillar Teder on projekti idee autori ja initsiaatorina andnud suure panuse selle käimalükkamisse, kuid igapäevaselt pole ta Admiraliteedi arendusega seotud juba mõned kuud.

Admiraliteedi keskuse meeskond töötab täie tempoga, igapäevane arendustegevus Tallinna sadamaala tulevikku suunatud suurprojektiga jätkub plaanipäraselt ja juba lähema kuu jooksul saame esitleda rahvusvahelise arhitektuurikonkursi võidutööd.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed