Autor: Jane Suu • 7. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ilmus värske Ehituse võtmeisikute leksikon 2014

Äripäeva Infopanga ja ehitusuudised.ee koostatud “Ehituse võtmeisikute leksikon“ on viieteistkümnes ühe valdkonna võtmeisikuid koondav kes-on-kes-tüüpi raamat “Eesti majanduse leksikoni” sarjas. Ehitusuudiste lugejatele soodushinnaga.

Ehituse võtmeisikute leksikonis osalevad ehitussektoris tegelevate ettevõtete juhid ja võtmeisikud, sh ehituse, ehitusmaterjalitootjate ning samuti projekteerimisfirmade võtmeisikud. Samuti anname infot riigiasutuste vastava ala võtmeisikute ning ülikoolide ehituseriala õppejõudude kohta. Leksikon annab ülevaate kes nad on, mida teevad, kuidas nendega kontakti leida.

Miks tellida Ehituse võtmeisikud 2014 leksikon?

Äripäev soovitab leksikoni, sest see:

- annab ettekujutuse inimestest, kes töötavad ühes suurimas majandussektoris ehk ehituse sektoris- väärtustab tippjuhte ja võtmespetsialiste, leksikon on austusavaldus Eesti majandust mõjutavate isikute suhtes.- on kvalitatiivne kuna info on otseallikatest kontrollitud ja süstematiseeritud- võimaldab tundma õppida partnerite ja konkurentide tausta, on abiks suhtlemisprobleemide lahendamisel

Äripäeva Infopanga poolt koostatud Ehituse võtmeisikud 2014 leksikonis on CVd 1789 ehitussektori võtmeisiku kohta, koos rohkete fotodega.

Tegemist on mahuka leksikoniga, kasulikku infot on esitatud kogumiku 484 leheküljel.

Ehitusuudiste lugejatele on leksikon soodushinnaga oktoobri lõpuni.

Tellin Ehituse võtmeisikud 2014 leksikoni 28,50 eurot (koos käibemaksuga),

täishind 38,03 (koos käibemaksuga)

Ehituse võtmeisikud 2014 on 2002. aastast ilmuma hakanud Eesti majanduse leksikoni sarja 25. raamat. Juba 12 aastat on Äripäev järjepidevalt kogunud ja kajastanud läbi Eesti ettevõtete tippjuhtide ja võtmeisikute elulugude majandusajalugu. Kokku on Äripäeva erinevates leksikonides avaldatud juba üle 26 000 unikaalse võtmeisiku andmed. Varem ilmunud leksikonid: Halduse võtmeisikud, 1024 IKT võtmeisikut, Maamajanduse võtmeisikud jpt.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785