Tivoli Arenduse kinnistud müügis

Arco Varale kuuluvad Tivoli Arenduse kinnistute kordusenampakkumine toimub 10. juunil, enampakkumise alghind on 7,8 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks, teatas Arco Vara oma koduleheküljel.

Kordusenampakkumine toimub 10.juunil kell 12:00 kohtutäiturite büroos, asukohaga Narva mnt 7d, A korpus, Tallinn, Eesti.

Tivoli kinnistu asub vahetult Tallinna lahe ääres Kadriorus. Tivoli kinnistu koosneb 11 kinnistust ning müüakse tervikvarana. Tivoli kinnistul on olemas kehtestatud detailplaneering, ehitusõigus ja ehitusluba esimesele etapile. Esimeses etapis on ette nähtud kuue kortermaja ehitamine, kuhu tuleb 144 korterit.

Tivoli Arendus on projektiettevõte, mis on loodud Tallinnas endise aadressiga Narva mnt 67 asuva 48 588 m2 suuruse maa-ala arendamiseks. Ettevõtte ainus oluline vara on eelpool nimetatud maa-alal asuvad kinnistud. Tivoli Arenduse osalus jaguneb võrdselt Arco Investeeringute AS-i ja International Invest Project OÜ vahel.

Arco Vara juhatuse esimees Tarmo Sild ütles aprillis, et partnerid Tivoli projektis jõudnud üksmeelele, et projekti koos ellu viia ei õnnestu ning kinnistu tuleb realiseerida mõlemale poolele kasulikul viisil, kasutades selleks ära investorite kasvavat huvi kehtiva detailplaneeringu ja ehitusloaga ning parima asukohaga arenduskinnistute vastu.

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785