Autor: Alyona Stadnik • 17. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tivoli Arenduse kinnistud müügis

Arco Varale kuuluvad Tivoli Arenduse kinnistute kordusenampakkumine toimub 10. juunil, enampakkumise alghind on 7,8 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks, teatas Arco Vara oma koduleheküljel.

Kordusenampakkumine toimub 10.juunil kell 12:00 kohtutäiturite büroos, asukohaga Narva mnt 7d, A korpus, Tallinn, Eesti.

Tivoli kinnistu asub vahetult Tallinna lahe ääres Kadriorus. Tivoli kinnistu koosneb 11 kinnistust ning müüakse tervikvarana. Tivoli kinnistul on olemas kehtestatud detailplaneering, ehitusõigus ja ehitusluba esimesele etapile. Esimeses etapis on ette nähtud kuue kortermaja ehitamine, kuhu tuleb 144 korterit.

Tivoli Arendus on projektiettevõte, mis on loodud Tallinnas endise aadressiga Narva mnt 67 asuva 48 588 m2 suuruse maa-ala arendamiseks. Ettevõtte ainus oluline vara on eelpool nimetatud maa-alal asuvad kinnistud. Tivoli Arenduse osalus jaguneb võrdselt Arco Investeeringute AS-i ja International Invest Project OÜ vahel.

Arco Vara juhatuse esimees Tarmo Sild ütles aprillis, et partnerid Tivoli projektis jõudnud üksmeelele, et projekti koos ellu viia ei õnnestu ning kinnistu tuleb realiseerida mõlemale poolele kasulikul viisil, kasutades selleks ära investorite kasvavat huvi kehtiva detailplaneeringu ja ehitusloaga ning parima asukohaga arenduskinnistute vastu.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785