16. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitaja meistriklass: efektiivsuse tõstmise tööriistad ehituses

9. mail toimuvas meistriklassis tehakse praktiliselt läbi erinevaid juhtimistehnikaid, mis annavad kiireid tulemusi ressursse raiskavate tegurite leidmisel, aitavad neist hoiduda ning juhtida tulemuslikumalt protsesside ja kogu ettevõtte kasumlikkust. Meistriklassi viib läbi Eesti üks parim ning tunnustatuim juhtimiskonsultant Jari Kukkonen.

Ehitusuudised.ee on tööviljakuse ning efektiivsuse tõstmiseks välja töötanud kiirformaadilise ning praktiliste juhtimistööriistadega ehituse meistriklassi, kuhu on oodatud nii ettevõtte juhid, ehitusdirektorid kui ka projektijuhid, kelle otsused loovad ettevõttele väärtust.

Läbi praktiliste harjutuste ja olukordade simulatsioonide tutvustame juhtimise vahendid ja -tehnikaid, kuidas avastada ning välja juurida ressursse raiskavaid tegevusi kogu otsuste ahelas ning töö korraldamises ehituses. Ehitaja meistriklassis toome välja parimad praktikad nii ehitus- kui ka kõrvalsektoritest.

Meistriklassis:- tehakse praktiliselt läbi erinevaid juhtimistehnikaid, mis annavad kiireid tulemusi ressursse raiskavate tegurite leidmisel;

- anname praktilisi näpunäiteid, kuidas kasvatada väärtustloovate tegevuste hulka ning eemaldada mitteväärtust loovaid tegevusi;- juhendame, kuidas suurendada ettevõtte ka meeskonna paindlikkust muutustele;- anname juhiseid, kuidas juhtida tulemuslikumalt protsesside kasumlikkust ilma suuremate rahaliste investeeringuteta.

Meistriklassi kokku pannes lähtusime põhimõttest, et iga osaleja saaks läbitud tehnikaid koheselt oma ettevõttes rakendada.

„Ehitaja meistriklass: efektiivsuse tõstmise tööriistad ehituses“ Meistriklass toimub 9. mail Tallinnas Äripäeva majas (Pärnu mnt 105). Kohale on oodatud ehitussektori ettevõtete juhid koos oma ettevõtte osakondade juhtide ja projektjuhtidega. Meistriklassis tehakse praktiliselt läbi erinevaid juhtimistehnikaid, mis annavad kiireid tulemusi ressursse raiskavate tegurite leidmisel, aitavad neist hoiduda ning juhtida tulemuslikumalt protsesside kasumlikkust. Meistriklassi osalejate arv on piiratud.

Algus kell 10.00 ja lõpp kell 13.30.

Mida käsitleme veel ehitaja meistriklassis:

- kiired ebaefektiivsuse leidmise meetodid ja tehnikad

- 8 peamist ressursse raiskavat tegurit ehituses- ehitusprotsessi kaardistus pakkumusest teostuseni – millised etapid loovad väärtust?- väärtusvoo kaardistamise tehnikad- kuidas ehitusprotsessidesse väärtust lisada?

Meistriklass koosneb erinevatest praktilistest ülesannetest, probleemide lahenduste väljatöötamistest ning erinevate juhtimistehnikate harjutamisest.

Ehitaja meistriklassi hind on 199 eurot +km (käibemaksuga 238.80 eurot). NB! Osalejate arv on piiratud.

Ehituse meistriklassi viib läbi Eestis üks efektiivsuse ning kasumlikkuse juhtimise tunnustatuim ekspert Jari Kukkonen. Jaril on rohkem kui 20 aastat rahvusvahelist kogemust ettevõtjana, juhina, juhtimiskonsultandina ja koolitajana. Rahvuselt on Jari soomlane, ent Eestis elanuna valdab suurepäraselt eesti keelt.

Jari on tegelenud nii tootmis- kui ka ehitussektori ettevõtetega, ning aidanud Eestis ja Soomes tegutsevaid ettevõtteid jõuda kahjumist kasumisse.

Registreerida on võimalik telefonil 6670 411, e-posti aadressil [email protected] või täida registreerimise vorm SIIT.

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785