20. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

RKAS investeeris eelmine aasta 32 miljonit 107 hoonesse

Riigi Kinnisvara AS (RKAS) investeeris möödunud aastal avaliku sektori asutuste töötingimuste parendamisse kokku 24 miljonit eurot ning juhtis täiendavalt ligi 8 miljoni euro eest CO2 projekti investeeringuid 107 hoone renoveerimisse.

Neljapäeval, 19. aprillil kogunenud RKAS-i nõukogu kiitis heaks ettevõtte 2011. aasta majandustulemused, mille kohaselt ettevõtte 2011. aasta müügitulu kasvas võrreldes eelmise aastaga 13,8% 37,2 miljoni euroni

Üüritulu suurenes aastaga 1,2 miljoni euro võrra 5,4 miljoni euroni ja vahendatud teenuste maht kasvas 1,8 miljonit eurot, kokku 5,4 miljoni euroni.

2011. aasta ärikasum oli 10,8 miljonit eurot ja puhaskasum 6,7 miljonit eurot. RKAS-i hinnangul on see planeeritust 1,6 miljonit eurot enam. Suurem kasum tulenes kavandatust madalamaks kujunenud palga- ja tegevuskuludest ning suurematest müükidest.

2011. aastal müüdi mittevajalikku kinnisvara 1,98 miljoni euro väärtuses, mis ületab eelarvet 0,44 miljoni euroga.  Suurima väärtusega müügid olid möödunud aastal Mere pst 12 Pärnus (0,386 miljonit eurot), Tammneeme kinnistu (0,13 miljonit eurot), Narva-Jõesuu Kordon ja Laboratooriumi 23 Tallinna vanalinnas (kumbki 0,11 miljonit eurot).

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785