11. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tühjenev kaubanduskeskus sunnib rentnikke lahkuma

2000. aasta suvel Kohtla-Järvel avatud Prestone kaubanduskeskuse teine korrus ähvardab üsna tühjaks jääda, kui novembris pakib asjad kokku seal avamisest saadik tegutsenud Novaluxi kauplus.

Esimesena lahkus Prestonest +- Elektroonika, mis Jõhvi Tsentraali üle kolis, järgmisena kadusid Lee ja Seppälä ning keskuse teine korrus omandas müügibokside pisenedes üha enam turu ilmet. Vironia keskuse valmides kolis Prestonest välja ka Walking ning poolteise kuu pärast paneb uksed kinni ülakorruse viimane arvestatav kauplus Novalux, vahendab Põhjarannik.

Prestone kaubanduskeskus on läbi käinud mitme omaniku käest. 2009. aasta kevadel omandas selle OÜ SF Solutions, kes äsja keskuse taas maha müüs.

“29. septembril müüs OÜ SF Solutions Prestone kaubanduskeskuse. Hetkel toimub kaubamaja juriidiline ja tehniline üleandmine-vastuvõtmine, mis võtab aega kaks-kolm nädalat. Arutasime uue omanikuga ning leppisime kokku, et anname kommentaarid pärast ajamahuka üleandmise-vastuvõtmise perioodi lõppemist,” vastas kaubanduskeskuse tulevikku puudutavatele küsimustele keskust haldava OÜ 1Partner Kinnisvara investeeringute juht Üllar Hinno.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785