17. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ektornet hakkab Prestone kaubanduskeskust turgutama

Kuu aega tagasi ostis Swedbanki kinnisvarafirma OÜ Ektornet Commercial Estonia Prestone kaubanduskeskuse Kohtla-Järvel ning plaanib nüüd hoones värskenduskuuri ja otsib uusi rentnikke. 

Ektorneti juhatuse esimees Meelis Šokman rääkis ajalehele Põhjarannik, et Ektornet Commercial Estonia ostab ainult Swedbanki rahastatud kinnisvara: “Eesmärk on see korda teha ja käima panna ning edukalt toimiva keskusena mingil ajal ära müüa.”

Lisaks aktiivsele rentnike otsimisele – läbirääkimisi peetakse nii firma teistes kaubanduskeskustes tegutsevate kaupmeestega kui vaadatakse laiemalt ringi – tahetakse neile pakkuda kindlustunnet.

Uued omanikud hindavad Prestone kaubamaja asukohta kaubanduskeskuse jaoks suurepäraseks: hea juurdepääs, piisavalt parkimisvõimalusi. Kaugemas tulevikus nähakse ka laienemisvõimalust, millele keskuse rajanud OÜ Prestone mõtles juba algusest peale, nõnda et detailplaneering valmis juba aastal 2001.

2000. aastal avatud kaubamaja ankurrentnikeks on avamisest saadik olnud Säästumarket ja Ehituse ABC, kaubamaja teisel korrusel on aga praegu kasutuseta seitse müügiboksi.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785