8. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Muhu vald maksis Faciost pääsemiseks 36 750 eurot

Muhu sotsiaalkeskuse ehituse pärast tülli läinud ehitusfirma Facio ja Muhu vallavalitsus leppisid kokku, et lõpetavad edasised vaidlused ja vald maksab firmale kompromissina 36 750 eurot, vahendab Saarte Hääl.

Ehitusfirma nõudis Muhu vallalt kohtu kaudu kokku 171 245 eurot, millest 90 000 raha, mille vald kasseeris sisse lepingu ühepoolse lõpetamise trahvina ja 80 561 eurot lisatööde eest tasumata jäetud summa.

Muhu vald aga leidis, et Facio on võlgu ligi 1,1 miljonit krooni, ent sellele lisandub nendevahelise töövõtulepingu hinna ja Muhu sotsiaalkeskuse uue hanke tulemusena sõlmitava töövõtulepingu hinna vahe, mis kostja esialgsel hinnangul on vähemalt 3 miljonit krooni.

Muhu vallavalitsus on praegu jõudmas lõpusirgele uue ehitushanke ettevalmistamisega.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785