8 aprill 2011

Muhu vald maksis Faciost pääsemiseks 36 750 eurot

Muhu sotsiaalkeskuse ehituse pärast tülli läinud ehitusfirma Facio ja Muhu vallavalitsus leppisid kokku, et lõpetavad edasised vaidlused ja vald maksab firmale kompromissina 36 750 eurot, vahendab Saarte Hääl.

Ehitusfirma nõudis Muhu vallalt kohtu kaudu kokku 171 245 eurot, millest 90 000 raha, mille vald kasseeris sisse lepingu ühepoolse lõpetamise trahvina ja 80 561 eurot lisatööde eest tasumata jäetud summa.

Muhu vald aga leidis, et Facio on võlgu ligi 1,1 miljonit krooni, ent sellele lisandub nendevahelise töövõtulepingu hinna ja Muhu sotsiaalkeskuse uue hanke tulemusena sõlmitava töövõtulepingu hinna vahe, mis kostja esialgsel hinnangul on vähemalt 3 miljonit krooni.

Muhu vallavalitsus on praegu jõudmas lõpusirgele uue ehitushanke ettevalmistamisega.

Jaga lugu:
Seotud lood
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785