6. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Murruste: poodide keskuse ehitus algab aasta lõpus

Ameerikanurga Äriparki arendava Süda Maja juhi Veiko Murruste sõnul algab 30 mln eurot maksva tehasepoodide keskuse esimese etapi ehitus tänavu aasta lõpus.

"Hetkel tegeleme projekteerimisega. Eeldame, et esimese etapi ehitusega alustame aasta lõpus," lisas Murruste. "Raske öelda, millal nelja etapina valmiv keskus 100% käigus on. Esimese tahame tööle saada 1,5-2 aasta pärast."

Hetkel rajab äripark arendusse teid, samuti on Murruste sõnul projekteerimisel mitu kaubanduspinda. "Logistikapindadega läheb veel veidi aega. Meil on mitu suurt operaatorit huvi üles näidanud, kuid nad on seotud olemasolevate lepingutega." Kas tegemist on Eestis või välismaal tegutsevate firmadega. "Nii ja naa," lisas Murruste.

Esimeses järgus tulevad parki Murruste sõnul hüpermarket, suurepinnalised nn big box ehk jaemüük laost tüüpi kauplus, samuti aiandus- ning ehituspood. "Nendega on selgem, meie sihtgrupi elektroonika- ja mööbliga tegelejatest on hetkel veel vara rääkida," lisas Murruste.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785