9. november 2010

Brave Capital ostis Pärnu kesklinnas büroohoone

Investeerimisfirma Brave Capitali juhitav Barensholm OÜ ostis Pärnu kesklinnas Ringi tänaval asuva ligi 1600 ruutmeetri suuruse kontorihoone 6,5 miljoni krooniga.

Brave Capital OÜ juhatuse liige ja partner Veljo Kuusk kommenteeris, et südalinnas asuv kontorihoone on heas korras ning uus omanik plaanib jätkata olemasolevaid lepinguid ning otsida ka uusi rentnikke.

Pärnus aadressil Ringi 10 asuv kolmekorruseline kontorihoone on 90% ulatuses kaetud rendilepingutega. Barensholm omandas 6,5 miljoni kroonise alghinnaga avalikul enampakkumisel müüki pandud keskuse 9. novembril.

Brave Capital on käesoleval aastal asutatud eesti- ja väliskapitalil põhinev investeerimisfirma, mis tegeleb erinevate varade ja osaluste soetamise ning projektide finatseerimisega. Ettevõttel on plaanis teha ligi 100 miljoni euro väärtuses portfelliinvesteeringuid nii kinnisvarasse kui tegutsevatesse ettevõtetesse.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688