17. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Brave Capital ostis Tallinna keskturu juurde kaks kinnistut

Investeerimisfirma Brave Capitali juhitav Barensholm OÜ ostis Tallinna kesklinna Mardi tänavale kaks hoonestatud krunti.

Keskturu vahetus naabruses, aadressil Mardi 9 ja 11 asuvad krundid suurusega 1306 ja 1240 ruutmeetrit on hoonestatud 840 ja 870 ruutmeetriste hoonetega.

Brave Capital OÜ juhatuse liikme Veljo Kuuse sõnul viib ettevõte läbi täiendava müügikeskkonna analüüsi ning tõenäoliselt on ühendatud krundile plaanis rajada piirkonnaga tasakaalus äri- ning elupinnad.

Hoonestatud kruntide alghind avalikul oksjonil oli 10,3 miljonit krooni.

Brave Capital on käesoleval aastal asutatud eesti- ja väliskapitalil põhinev investeerimisfirma, mis tegeleb erinevate varade ja osaluste soetamise ning projektide finatseerimisega. Ettevõttel on plaanis teha ligi 100 miljoni euro väärtuses portfelliinvesteeringuid nii kinnisvarasse kui tegutsevatesse ettevõtetesse.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785