Arco Vara: me ei vastuta koostööpartneri käitumise eest

Tänase Äripäeva artikli „Partneritele tõmmati labase skeemiga müts pähe“ peale saatis pressiteate Wolmreks ja Kristiine Ehitusega riigihangetel kaaspakkujana osalenud Arco Vara. Ettevõte kinnitab, et ei vastuta koostööpartneri käitumise eest.

Avaldame Arco Vara pressiteate:

Tänases „Äripäevas“ ilmunud artiklis „Kümned firmad langesid petuskeemi ohvriks“ väidetakse, et petuskeemiga, milles osalesid  Wolmreks Ehitus ja Kristiine Ehitus, on seotud ka Arco Ehitus.

Nimetatud ettevõtetega seob Arco Vara kontserni kuuluvat Arco Ehitust  osalemine erinevates riigihangetes, sarnaselt  teiste Eesti ehitusturul tegutsevate ettevõtetega. Arco Ehitus rõhutab, et ei ole  vastutav  ühegi koostööpartneri käitumise eest ning seose loomine artiklis mainitud ettevõtete ja Arco Ehituse vahel on meelevaldne. Arco Ehitus ei oma õigust sekkuda oma koostööpartnerite ja nende allhankijate vahelistesse õigussuhetesse.

Lisaks peab Arco Ehitus vajalikuks täpsustada, et ettevõte ei keeldunud kommentaaridest, vaid palus ajakirjanikel ära oodata Arco Ehitus juhataja Priit Hainoja naasmise Eestisse  korraliselt puhkuselt, järgmisel nädalal.

Samuti ei pea paika „Äripäeva“ väide nagu hoiduks Arco Ehitus suhtlemast ajalehes mainitud anonüümse allhankijaga – selline käitumine ei ole omane Arco Vara kontserni kuuluvate ettevõtete äritavadele.

 

Osale arutelus

  • Kadri Jakobson

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed