22. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nõmme Turg lõpetab võlgades peatöövõtjaga lepingu

Nõmme linnaosa valitsuse allasutus Nõmme Turg lõpetab lepingu Raketis Grupp OÜ-ga, kes on Nõmme turuhoone taastamistööde peatöövõtja.

Leping lõpetatakse 29. oktoobri seisuga Raketis Grupp OÜ avalduse alusel, sest töövõtja ei suuda täita võetud kohustusi. Nõmme Turg kuulutas välja uue hanke taastamistööde lõpetaja leidmiseks.

 Nõmme linnaosa vanema Rainer Vakra sõnul tuli firma soov leping lõpetada pisut ootamatult, sest turuhoone valmimiseni oleks jäänud vaid mõni nädal.

„Raketis Grupp OÜ annab poolelioleva ehituse Nõmme Turule üle 1. novembriks ning selleks ajaks on loodetavasti leitud juba ehitustööde jätkaja. Vaatamata ettenägematult tekkinud viivitusele loodame maja siiski novembris valmis saada,“ lisas Vakra.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785