29. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nõmme turuhoone taastab lõplikult Marmel-E

Nõmme turuhoone taastamise viib lõpule OÜ Marmel-E, kelle pakkumine tunnistati korraldatud riigihanke raames parimaks.

Turuhoone taastamise lõpetamise vastu tundis huvi 13 ettevõtet, hankedokumentatsiooni võttis välja seitse firmat, pakkumuse esitasid neist kaks., teatas Nõmme linnaosavalitsus. 

Turuhoone taastamistööde maksumus peatöövõtja vahetumise tõttu ei suurenenud. Marmel-E pakkumus oli 1 412 273 krooni. Turuhoone taastamise kogumaksumus on 4 060 000 krooni.

Nõmme linnaosa vanema Rainer Vakra sõnul esitas Nõmme turuhoone taastamise senine peatöövõtja Raketis Grupp OÜ eelmise nädala neljapäeval avalduse sooviga leping ennetähtaegselt lõpetada, sest töövõtja ei suutnud täita võetud kohustusi.

„Vaatamata tekkinud viivitusele loodame turuhoone 27. novembriks valmis saada ning ka külastajatele avada. Taastamistööd on lõpetamisjärgus, teha on jäänud veel viimistlustööd ning põranda valamine,“ lisas linnaosavanem.

Nõmme Turu ja Raketis Grupp OÜ vaheline leping lõppeb 29. oktoobril, poolelioleva ehituse annab firma Nõmme Turule üle 1. novembriks. Ettemakseid Raketis Grupp OÜ-le tehtud ei ole, firmale tasutakse reaalselt tehtud tööde eest.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785