29. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raketis Grupp: võlgade tasumine võtab aega

Raketis Grupp OÜ juhatuse liige Tiit Välling võlgade olemasolu ümber ei lükka, aga tasumise aega ka öelda ei tea.

„Ikka saame, ainult, et see võtab veidi aega,“ vastas Välling pärimise peale, et miks on firma ka inkassoteenuse pakkuja võlanimekirjas ja miks võlga tasuda ei saa.

Kuigi Julianus inkasso juhatuse liige Karl Mitt kinnitas, et Raketis Grupi vastu on esitatud ka pankrotihoiatus, mis firmat võlga tasuma pole pannud, ei ole Välling sellest üldse kuulnud. „Oi, seda ma nüüd küll ei oska teile kinnitada,“ kostis Raketis Grupi juhatuse liige Äripäeva küsimuse peale, kas ta on teadlik Julianus poolt tehtud pankrotihoiatusest. 

Küsimusele - kuidas kommenteerite väidet, et teie võlgu jäämine on tekitanud võlaringe ehk teie võlausaldajad jäävad teie süül võlgu teistele? - vastas Välling: „Ma arvan, et see ei vasta tõele. Nii palju kui meil on infot, ei ole see tõenäoline".

Vällingu sõnul käivad Nõmme turuhoone taastamistööd plaanipäraselt ja tööde katki jäämisele miski ei viita.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785