2. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pakkumised ületasid alghindu kõigil RKAS enampakkumistel

Riigi Kinnisvara AS (RKAS) kommunikatsiooni- ja turundusjuhi Annika Loigu sõnul ületasid kõik lähipäevil lõppenud enampakkumistele esitatud parimad pakkumised  väljakuulutatud alghindu.

RKAS poolt väljakuulutatud neljal enampakkumisel oli tähtaeg 31. mail. Tallinnas Lastekodu 31 ja 31a vara vastu, mis pandi müüki 8,15 miljoni krooni suuruse alghinnaga, tundsid huvi kaks ostjat. Kaks huvilist leidus ka  Tallinnas, Erika 4a 990 000 krooniga müüki pandud objekti vastu ning 90 000 krooniga müüki pandud Holdre kordoni ja piiripunkti vastu. Ostuhuvilisi ei olnud Aravetes, Maarjamõisa tee 8  kinnistu vastu, mille alghind oli 170 000 krooni.

Eile lõppes kolm RKAS poolt korraldatud enampakkumist. Valga maakonnas asuva endise Helme mõisa sepikoda, mis oli pakkumisel alghinnaga 120 000 krooni, soovis osta üks huviline. 3 miljoni krooniga müüki pandud Pärnus asuva Kuninga tn 23 kinnistut soovis osta kolm huvilist.

Ostuhuvilisi aga ei olnud Kohtla-Järvel Järveküla tee 11 kinnistule, mille alghind oli 95 000 krooni.

Kõigil kolmel täna lõppenud enampakkumise objektil oli 2 ostuhuvilist ning  alghinnad ületati Loigu sõnul nende kõigi puhul. Enampakkumised tehti Tallinnas Paevälja pst 7 kinnistule, mis oli müügis 1,9 miljoni krooniga, Tartus Raua tn 20 objekti oli müügis 625 000 kroonise alghinnaga ning Tartus Vasara tn 48 kinnistu 3 miljoni kroonise alghinnaga.

RKAS enne ostjatega notariaalse ostu-müügilepingu sõlmimist lõplikke ostusummasid ei avalda.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785