18. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LVM: Külaliskorterite turg toimib aastaringi

LVM Kinnsivara juht Ingmar Saksing ütles, et külaliskorterite turg toimib Pärnus aastaringselt ega piirdu kahe kuuga.

„Küll ei toimi see aastaringselt samadel põhimõtetel ja hinnatasemetel,“ ütles ta ning selgitas, et lühemaajaliste lepingute (3-9 kuud) sõlmimisest on eelkõige huvitatud tähtajalisi töid teostavate firmade esindajad. Lisaks tavapärasele nõudlusele vajab näiteks 2009/2010 Pärnus täiendavat majutust külaliskorterites hinnanguliselt 500 inimest. Täiendav vajadus on tingitud kahe suurema projekti samaaegsest realiseerimisest.

Saksing s lisas, et külaliskorterite hinnatase on kõrgem üürikorterite hinnatasemest, aga madalam hotellide omast. Pärnu külaliskorteritest on huvitatud ka Soome kodanikud, kes enne lõpliku ostuotsuse tegemist kasutavad võimalust Pärnuga põhjalikumalt tutvuda.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785