18. veebruar 2010
Jaga lugu:

LVM: Külaliskorterite turg toimib aastaringi

LVM Kinnsivara juht Ingmar Saksing ütles, et külaliskorterite turg toimib Pärnus aastaringselt ega piirdu kahe kuuga.

„Küll ei toimi see aastaringselt samadel põhimõtetel ja hinnatasemetel,“ ütles ta ning selgitas, et lühemaajaliste lepingute (3-9 kuud) sõlmimisest on eelkõige huvitatud tähtajalisi töid teostavate firmade esindajad. Lisaks tavapärasele nõudlusele vajab näiteks 2009/2010 Pärnus täiendavat majutust külaliskorterites hinnanguliselt 500 inimest. Täiendav vajadus on tingitud kahe suurema projekti samaaegsest realiseerimisest.

Saksing s lisas, et külaliskorterite hinnatase on kõrgem üürikorterite hinnatasemest, aga madalam hotellide omast. Pärnu külaliskorteritest on huvitatud ka Soome kodanikud, kes enne lõpliku ostuotsuse tegemist kasutavad võimalust Pärnuga põhjalikumalt tutvuda.

Jaga lugu:
Seotud lood
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee