Autor: Kristi Malmberg • 29. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara müüs Läti tütre 100 000 krooniga

Arco Vara tütarettevõte Arco Ehitus võõrandas oma osaluse Arco Construction SIAs, teatas Arco Vara börsile.

Arco Vara 100% tütarettevõte Arco Ehitus võõrandas oma osaluse Arco Construction SIAs (55 % Arco Ehitus OÜ tütarettevõte), mille osakapital oli 4 000 Läti latti ehk ca 88 333 krooni.  

          Tehingu maksumus oli ca 1,1 mln krooni (0,07 mln eurot), millest Arco Varale laekub rahana 0,1 mln krooni (0,01 mln eurot), kuna ülejäänud osa ca 0.97 mlnkrooni (0,06 mln eurot) kulub Arco Costruction SIA soetusmaksumuse kohustuse tasaarvelduseks.

Enamusosalus Arco Construction SIA-s soetati 2007. aasta alguses, eesmärgiga  ehitada Arco Vara  arendusprojekte ning teenida kasumit Läti ehitusturu kiirest kasvust. Arco Construction SIA pole aga olnud edukas uute   kontserniväliste lepingute sõlmimisel. Lisaks on Läti ehitusturg 2007. aastaga  võrreldes oluliselt ahenenud. 

                                   

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785