7. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kerna: Tartu  kinnisvara hinda kergitab püsiva palgaga elanik

Grand Kinnisvara tegevjuht Marek Kerna sõnul on Tallinna ja Tartu kinnisvara hindade läheduse  põhjus  palju proosalisem , mitte aga statistikas.

„Sellega olen nõus, et Tallinna keskmine näitaja palga suhtes on kõrgem ja et pealinn on siiski metropol, kuid põhiline põhjus seisneb selles, et Tartu on Ülikooli linn ja mitte ainult. Siin on rohkem püsiva palgaga elanikke, kui Tallinnas 100 elaniku kohta. See pole saladus, et Tartus on avaliku teenistuse töötajaid rohkem elanike kohta, kui Tallinnas järelikult ka keskkond stabiilsem ja vajadus hindu langetada palju väiksem,“ sõnas Kerna.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785