6. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Maa Kinnisvarakonsultandid võtab uue kaubamärgi

Alates  oktoobrikuust kasutab kinnisvarafirma Uus Maa Kinnisvarakonsultantide OÜ uut kaubamärki Uus Maa/Seven.

 Ettevõtte uue kaubamärgi kasutusele võtmine on tingitud kevadisest Uus Maa Kinnisvaragrupi jagunemisest, mille järel jagati elamispinnad ja äripinnad eraldi ettevõtete ja juhtimise alla.

Uus Maa/Seven tegevjuhi Andres Halli sõnul on uue kaubamärgi kasutuselevõtmine aasta alguses toimunud jagunemise loogiline järg, mille eesmärk on luua uus tugev ärikinnisvara konsultatsiooniettevõtte kaubamärk. Hall lisas, et selliselt jätkatakse varem valitud strateegia elluviimist. Samuti lisas ta, et kaks nime on kasutusel vaid üleminekuperioodil ning mõne aja pärast loobutakse Uus Maa nime kasutamisest jätkates  kaubamärgiga Seven Real Estate Advisors.

Uus Maa/Seven on fokusseerinud oma põhitegevuse ärikinnisvarale, et olla kinnisvaraturul ärikinnisvara liider. Uus Maa/Seven omab põhjalikumat vakantsete äripindade ja uut pinda otsivate klientide andmebaasi, mis võimaldab majaomanikud ja üürnikud kokku viia lühikese aja jooksul ja efektiivselt.

 

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785