14. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Seven lõpetas Uus Maa kaubamärgi kasutamise

Seven Real Estate Advisors, endise kaubamärgiga Uus Maa Kinnisvarakonsultandid, lõpetas alates käesoleva aasta septembrist Uus Maa kaubamärgi kasutamise.

Uus Maa kaubamärgist loobumine on juhatuse esimehe Urmas Lauri sõnul osa ettevõtte pikemaajalisest arengustrateegiast, mille tulemusena ettevõtte keskendub äriklientide teenindamisele.

"Usume, et fookus ühele kliendigrupile võimaldab meil pakkuda rohkem lisaväärtust meie klientidele. Meie klientide ärihuvid ületavad sageli ka riigipiire, seetõttu oleme valmis teenindama oma kliente ka Lätis ning Leedus," rääkis Laur.

Seven kaubamärk võeti kasutusele 2009. aastal. Ettevõtte kasuks töötab 17 ärikinnisvara spetsialisti, keskmise tööstaažiga 6 aastat ärikinnisvara valdkonnas.  Seven tekkis Uus Maa Kinnisvaragrupi jagunemisel, mille järel jagati elamispinnad ja äripinnad eraldi ettevõtete ja juhtimise alla.

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785