28. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordecon Ehitus ehitab Statoili Keila teenindusjaama senisest suuremaks

Eelmisel nädalal sõlmitud peatöövõtulepingu kohaselt ehitab Nordecon Ehitus AS senisest suuremaks Statoili Keila teenindusjaama ning selle parkla.

Tööd objektil algavad peatselt ning valmivad tänavu jõuludeks.

„Lepingu kohaselt kujuneb ehitustööde hinnaks 7,3 miljonit krooni,“ ütles Nordecon Ehitus ASi juhatuse esimees Priit Jaagant. „Senise teenindusjaama poe asemele ehitatakse täiesti uus suurem hoone, kus lisaks teenindussaalile on olemas ka autopesula. Samuti rajatakse veoautodele mõeldud eraldi diislikütuse tankimissaar, kuhu suured haagistega masinad pääsevad paremini ligi.“

Priit Jaaganti sõnul ehitatakse suuremaks ka teenindusjaama parkla, mis laieneb Tallinna suunas ning ühtlasi saab Statoili teenindusjaam uuendatud sisse- ja väljasõiduteed.

Nordecon Ehitus AS (http://ehitus.nordecon.com/) on ehitustööde peatöövõtule, projekteerimistööde ja ehitusprojektide juhtimisele keskendunud ehitusettevõte. Ettevõte on asutatud 1991. aastal ja tegutsenud 2009. aasta märtsini AS Linnaehituse ärinime all. Alates 1998. aastast kuulub ettevõte ehituskontserni Nordecon International AS koosseisu.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785