6. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kohtla-Järve puhastusseadmed läksid maksma 430 miljonit krooni

Järve Biopuhastus avab 15.mail renoveeritud Kohtla-Järve regionaalsed puhastusseadmed s.h. reovee transiittorustikud ja pumplad.

Umbes 430 miljoni krooni maksma läinud rekonstrueerimist rahastati 85% ulatuses Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfondist.

„Saksa ettevõttega WTE Wassertechnik GmbH 22.detsembril 2004.aastal sõlmitud projekteerimis-ehituslepingu raames uuendati praktiliselt kogu Kohtla-Järvel paiknevad reoveepuhastusseadmed. Samuti rekonstrueeriti ca 20 omavalitsusi ja puhastusseadmeid ühendavaid transiittorustikke, ehitati ca 6 km transiittorustikke ühendamaks Ahtme ja Kukruse linnaosad tsentraliseeritud piirkondliku reoveekäitlussüsteemiga, ehitati üks ja rekonstrueeriti neli peapumplat,” ütles OÜ Järve Biopuhastus juhatuse liige Vladislav Petuhhov.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785