21. november 2008
Jaga lugu:

Uus ülevaade kirjeldab kiretult kinnisvaraturgu

Kinnisvaraportaal KV.EE ja Adaur Grupp OÜ on koostöös üllitanud ülevaate Eesti suuremate linnade kohta „KV.EE kinnisvaraturu ülevaade“.

Esmakordselt on Eestis saadaval kinnisvaraturu ülevaade, mis kirjeldab kiretult kinnisvaraturgu numbrites näidates ära turgu iseloomustavate tegurite muutuse viimaste aastate jooksul.

„Eesti kinnisvaramaastik vajab täiendavat väljaannet, mis annaks konkreetse ja kallutamata pildi toimuvast,“ ütles portaali KV.EE juht Tarvo Teslon. „Lisaks üldistele näitajatele oleme ülevaatesse koondanud erinevate Eesti suuremate linnad kinnisvarapakkumiste arvu ja hinnadünaamika. See on oluline info, mille alusel iga kinnisvaraostja ja -müüja saab igapäevaseid otsuseid teha.“

Portaali KV.EE andmeid täiendab statistika Statistikaametilt, Eesti Pangalt ja Maa-ametilt. „Tegime valiku mitmete turgu iseloomustavate näitajate vahelt ning ülevaatesse jõudsid neist vaid olulisemad,“ sõnas ülevaate koostaja ja Adaur Grupp OÜ juhatuse liige Tõnu Toompark.

Uut kinnisvaraturuülevaadet on võimalik tasuta alla laadida portaalist KV.EE (www.kv.ee) ja Adaur Grupp OÜ kodulehelt (www.adaur.ee). Ülevaade hakkab ilmuma kvartaalsena ning järgmist ülevaadet on oodata veebruaris 2009. a.

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee