3. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara: IPO 800 miljonit jääb tänavu veel kontole

Oluline osa investoritelt börsile tulekul saadud rahast jääb Arco Vara ka 2008. aastal investeerimata, et hoida kontserni likviidsust ja investeerimisvõimet, ütles firma juht Aare Tammemäe aripaev.ee lugejate küsimustele vastates.

Lugeja küsis, kuidas on plaanis kasutada IPO-st kaasatud pangaarvel istuvat 800 miljonit krooni. Tammemäe vastas: "Peamise osa IPOst saadud rahast plaanime suunata uutele turgudele Balkanis ja Ukrainas. Suuremad 2008. aasta arendusprojektid on Ukraina kaubanduskeskus Simferopolis, Sofia kortermajad Bulgaarias ja Eestis Ahtri, Laeva ja Tivoli projektide alustamine. Olulise osa IPOst saadud rahast jätame 2008. aastal siiski investeerimata, et hoida kontserni likviidsust ja investeerimisvõimet," selgitas ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785