3. märts 2008
Jaga lugu:

Arco Vara: IPO 800 miljonit jääb tänavu veel kontole

Oluline osa investoritelt börsile tulekul saadud rahast jääb Arco Vara ka 2008. aastal investeerimata, et hoida kontserni likviidsust ja investeerimisvõimet, ütles firma juht Aare Tammemäe aripaev.ee lugejate küsimustele vastates.

Lugeja küsis, kuidas on plaanis kasutada IPO-st kaasatud pangaarvel istuvat 800 miljonit krooni. Tammemäe vastas: "Peamise osa IPOst saadud rahast plaanime suunata uutele turgudele Balkanis ja Ukrainas. Suuremad 2008. aasta arendusprojektid on Ukraina kaubanduskeskus Simferopolis, Sofia kortermajad Bulgaarias ja Eestis Ahtri, Laeva ja Tivoli projektide alustamine. Olulise osa IPOst saadud rahast jätame 2008. aastal siiski investeerimata, et hoida kontserni likviidsust ja investeerimisvõimet," selgitas ta.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt