25. veebruar 2008

SLProductions: kustutasime võlad üle-eelmisel nädalal

Q Vara suuromanik SLProductions (SLP) teatas aripaev.ee-le, etfirma kustutas täna hommikuse seisugamaksehäireregistris kajastunudliisinguvõlad üle-eelmisel nädalal.

"Alo (Lillepea - toim.) on Rootsis Vasaloppeti suusamaratoniks valmistumas," põhjendas SLProductionis treasurerina töötav Kristjan Laanemaa, miksta kommenteerib maksehäiretega seonduvattavapärase vastaja asemel.

"SLP kustutas liisinguvõlad juba üle-eelmisel nädalal. Kahjuks pole need tasumised veel Krediidiinfo infosüsteemi jõudnud," ütles Laanemaa ja lisas, et maksuvõla tasub SLP kokkuleppel maksu- ja tolliametiga 28. veebruariks."Praegu oleme seda kokkulepet ka järgimas," sõnas ta.

Laanemaa jättis vastamataküsimusele, millal hakkabSLP kulusid kokku hoidma ja vahetab kallid liisinguautod odavamate vastu ning mis marki auto või muu vara liisingumakse jääb neil vahemikku 5001-200000 krooni.

Aripaev.ee-le teadaolevalt sõidab SLProductioni juhatuse liige Jürgen Järvik Audi A8-ga ja Alo Lillepea vend Ivo Lillepea Porsche Cayenne'iga.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688