25. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SLProductions: kustutasime võlad üle-eelmisel nädalal

Q Vara suuromanik SLProductions (SLP) teatas aripaev.ee-le, etfirma kustutas täna hommikuse seisugamaksehäireregistris kajastunudliisinguvõlad üle-eelmisel nädalal.

"Alo (Lillepea - toim.) on Rootsis Vasaloppeti suusamaratoniks valmistumas," põhjendas SLProductionis treasurerina töötav Kristjan Laanemaa, miksta kommenteerib maksehäiretega seonduvattavapärase vastaja asemel.

"SLP kustutas liisinguvõlad juba üle-eelmisel nädalal. Kahjuks pole need tasumised veel Krediidiinfo infosüsteemi jõudnud," ütles Laanemaa ja lisas, et maksuvõla tasub SLP kokkuleppel maksu- ja tolliametiga 28. veebruariks."Praegu oleme seda kokkulepet ka järgimas," sõnas ta.

Laanemaa jättis vastamataküsimusele, millal hakkabSLP kulusid kokku hoidma ja vahetab kallid liisinguautod odavamate vastu ning mis marki auto või muu vara liisingumakse jääb neil vahemikku 5001-200000 krooni.

Aripaev.ee-le teadaolevalt sõidab SLProductioni juhatuse liige Jürgen Järvik Audi A8-ga ja Alo Lillepea vend Ivo Lillepea Porsche Cayenne'iga.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785