4. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Itaalia ärimees ehitab tudengitele ujuva maja

Eestis elav Itaalia ärimees soovib Tallinna Linnahalli kõrvale lainetele hulpima panna tudengitele mõeldud ujuva maja. Toa eest paatmajas tuleb tudengil välja käianatuke rohkem kui 3000 krooni kuus, kirjutas Postimees.

Tallinna Tehnikaülikoolis rahvusvahelist ärikorraldust õppiva ning ujuvmaja projekti juhtiva Klaus Gasseri sõnul areneb omanäolise maja projekt oodatust aeglasemalt.

Ainulaadset majutus reklaamib tudengitele mõeldud elamispindu vahendav portaal Tudengi Kodu. Seal ripub üleval kuulutus, mis pakub tuba paatmajas üle 3000kroonise kuuüüriga. Samuti lubab kuulutus maja valmimist käesoleva aasta augustiks.

Tallinna linnaplaneerimise ameti üldplaneeringute osakonna juhataja Martti Preemi sõnul on ta projektiga kursis, kuid ei pea asukohavalikut just kõige paremaks. Preemi sõnul nõuab niisugune maja korraliku kaid, mille külge ujuvmaja kinnitada, ning kaldal peab olema elektrijuhtmestik ja veetorustik. Neid detaile aga ei leidu praegu mitte ühelgi kailõigul.

Veeteede ameti avalike suhete vanemspetsialisti Malle Lõhmuse sõnul pole nende poole linnahalli juurde rajatava ujuvmaja ideega pöördutud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785