29. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara: plaanisime Riia projekti müüa juba enne börsiletulekut

Arco Vara investorsuhete juht Heigo Metsoja ütles aripaev.ee-le, et ettevõttel oli plaanis Bišumuiža projektist osa maha müüa juba enne börsiletulekut.

"Nagu oli kirjas ka meie prospektis, sõlmisime projekti tingimusliku müügilepingu juba enne IPOt, 18. mail. Otsustasime müüa, kuna tingimused meile sobisid," selgitas Metsoja.

Arco loodab Linstow kui uue, väga kogenud partneri kaasamisega projekti luua lisaväärtust kõigile osapooltele.

Linstow on Norra juhtiv kinnisvaraarendaja, kelle projektide hulka kuulub ka Ülemiste kaubanduskeskus. Lisaks kuulub ettevõttele muu hulgas Baltimaade suurim hotellikett Reval Hotels, hulgaliselt kaubanduskeskusi Lätis ning luksuslaevu haldav ettevõte Royal Carribean Cruise Line.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785