Autor: WDBE • 11. mai 2022

WDBE 2022 konverents toimub 28.-29.09 Helsingis, Tallinnas ja linnadevahelisel laeval

28. – 29.09 toimub WDBE ehk World of Digital Built Enviroment konverents. Seekordne digiehitusvaldkonna suursündmus toimub nii Tallinnas, Helsingis ja kahe linna vahel seilaval laeval. Osaleda saab nii kohapeal kui ka veebis.

WDBE´l kohtuvad digiehitusvaldkonna helgemad pead ning jagavad infot ja kogemusi valdkonna uuenduste ning arenduste kohta. Samuti on see koht, kus luua ärikontakte ning tutvustada potentsiaalsetele äripartneritele omi tooteid ja teenuseid.

WDBE kogukond koondab kinnisvara ja ehitussektori spetsialiste, valitsus- ja linnaametnikke, arhitekte, insenere ja teisi eksperte ning teadlasi, kes töötavad BIM-i, VDC-, AR/VR-i, suurandmete, analüütika, IOT-i ja virtuaalprojektidega.

2022 aasta programm

Digitaalehitust on arendatud üle maailma juba aastaid, kuid kes on valdkonna pioneerid ja millised on suuremad saavutused? Just need teod ja inimesed võetakse WDBE´l fookusesse valdkonna tippesinejate ettekannetes ja põnevates paneeldiskussioonides.

WDBE programmi kuuluvad ka võrgustikutegevused potentsiaalsete äripartneritega ning ekskursioonid huvitavatesse paikadesse.

Kaks päeva kestev programm saab alguse 28.09 Helsingist, kus osalejatel on võimalik kuulata ettekandeid ning külastada ka Nokia Arena´t. Õhtul viib laev osalejad Helsingist Tallinnasse ning laeval toimub pidulik õhtusöök-auhinnagala, kus autasustatakse digiehitusvaldkonna silmapaistvamaid tegijaid. Lisaks toimuvad laeval ka koostöö edendamise sessioonid.

29.09 on Tallinna päev, kus põhisündmus toimub uues Tallinna Sadama kruiisiterminalis ning käiakse ekskursioonidel moodsamatel ehitusobjektidel.

WDBE 2022 on hübriidüritus. Osaleda saab nii kohapeal kui ka veebis. Veebis vaatamise teeb mõnusamaks ja põnevamaks ülekanne illusoorsest linnast, kus esinejad on paigutatud n-ö linnakeskkonda, mis annab võimaluse räägitavat paremini illustreerida ning ilmestada.

Ekskursioonidel veebipõhiselt küll käia ei saa, aga koostöösuhteid võrgustikus edendada saab.

Kuna sügiseni on veel aega, siis programmi üksikasjad veel täpsustuvad ning infot esinejate ja ekskursioonide kohta lisatakse pidevalt WDBE kodulehele juurde. Seetõttu leiab kõige operatiivsema info siit https://kirahub.org/en/wdbe

WDBE piletid on juba müügil, neid saab soetada läbi kodulehe. Kuni 30. juunini on müügis piiratud koguses varajase soetaja pileteid hinnaga 599 €. Sama hind kehtib nii veebis kui kohapeal osalejatele.

WDBE´d korraldavad soomlased ja eestlased koos. Eesti poolt Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium, Digitaalehituse klaster, Soomest KIRAHub, BLOXHUB, Soome Keskkonnaministeerium, RIL.

Projekti toetab Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) Euroopa Regionaalarengu Fondi Vahenditest.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785