Autor: Kristjan Kurg • 19. aprill 2024

Laostunud ehituspundi viimane raha rändas kurikuulsale ärimehele

“Ei pea nüüd ega edaspidi, sõltumata teemast ja küsimustest, võimalikuks suhelda Äripäeva ajakirjanikega,” ütles mitme pankrotistunud ehitusfirmaga seotud Toomas Tromp.
Foto: Andras Kralla
Kui poolikute objektidega jäänud ehitusfirma Eviko viimased kliendid oma sadu tuhandeid eurosid nõudma hakkasid, oli viimane raha ettevõttest juba vehkat teinud.

Enne Eviko ehitusfirmade pundi viimase ettevõte pankrotti kanti pea kogu klientidelt laekunud viimane raha edasi ettevõttesse, mille juht ja omanik on kurikuulus Facio-mees Toomas Tromp. Tegemist on legendaarse tegelasega, kes aastate eest kunagise värvika Facio ehitusfirma omanikuna paljud partnerid pika ninaga jättis.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785