Autorid: Jane Suu, Ken Rohelaan, Teeli Remmelg • 24. aprill 2024

Suur ehituse parimate palgamaksjate TOP 500

Foto: Liis Treimann
Äripäeva Infopank reastas 2023. aastal suurimat töötasu maksnud ettevõtted. Avaldame ehitussektori 500 kõrgeimat töötasu maksnud ettevõtet ja töötajate arvu muutused, mis on saadud maksu- ja tolliametile esitatud andmete põhjal.

Kuigi eelmisel aastal kasvasid ehitussektoris palgad jõudsalt, siis tänavu oodatakse pigem langust, sest kokku kukkuvate ehitusmahtude tuules liiguvad eeldatavalt allapoole ka kopsakad tulemustasud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785