Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 6. august 2019

K-rauta ärikliendile kehtivad uued püsisoodustused

K-rauta kaupluste ärikliendiprogramm läbis hiljuti põhjaliku uuenduskuuri ja kasvatas püsisoodustuste ringi, mis annab paljudele toodetele igapäevaselt isegi kuni 30 protsenti allahindlust.

“Aasta alguses tegime senisele ärikliendiprogrammile kapitaalremondi ja lõime lihtsa ja kõigile arusaadava süsteemi,” selgitas Kesko Senukai Estonia ärikliendi müügidirektor Ivo Looväli. “Enam ei sõltu soodustuse protsent eelmise kalendriaasta ostudest. Nüüd lisasime paljudele tootegruppidele püsiva soodustuse kolmkümmend protsenti ehk äriklient ei pea ootama kampaaniaid, talle kehtib alati jaehinnast 20-30 protsenti soodsam hind.”

Kesko Senukai Estonia ärikliendi müügidirektor Ivo Looväli

Püsiv 30-protsendiline soodustus jaehinnast kehtib maalritarvetele, ventilatsiooniseadmetele, kanalisatsiooni- ja maaalustele torudele, elektritööriistade tarvikutele, kinnitusvahenditele ning mitmetele teistele tootegruppidele. Ülejäänud toodetele kehtib püsivalt 20-protsendiline soodustus.

“Äriklient ei pea olema ehitus- ega haldusettevõte, julgustame ennast registreerima ka korteriühistuid ja teiste valdkondade ettevõtteid, kellel on aeg-ajalt projektipõhiselt tarvis midagi remontida või sisustada,” lisas Looväli.

Ärikliendi kliendikaardi vormistamiseks on vajalik täita avaldusvorm kaupluses või kodulehel. Lisaks tagatud püsivale allahindlusprotsendile on äriklientidel võimalus taotleda krediiti ning lasta tellimus kaupluse töötajatel kokku panna ja tellida see objektile.

Kesko Senukai on Baltikumi suurim ehitus- ja sisustuskaupluste kett. Eestis kuulub kaubandusvõrku kaheksa K-rauta kauplust: kaks Tallinnas, üks Tartus, Pärnus, Rakveres, Kuressaares, Võrus ja Valgas. Lisaks Eesti kauplustele kuulub kontserni 22 Senukai ja 54 frantsiisialusel opereerivat kauplust Leedus, 10 KSenukai kauplust Lätis ning Valgevenes 17 Senukai ja 14 frantsiisi alusel opereerivat kauplust.

Lisainfot vaata siit

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785