14. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitaja kasum tuleb läbimõeldud protsessidest – aeg, eelarve ja kvaliteet

Ehitusmaht Eestis on viimaste aastate kõrgemail tasemel ning hoolimata kodumaale naasvatest ehitajatest ei jätku kvalifitseeritud töökäsi.

Sagedasti on kuulda ehitusettevõtjatelt, et tööd on palju aga hinnad madalad. Samas on näha mitmeid edukaid ehitajaid, kes on aru saanud sellest, et kasumisse jõudmiseks on vaja tõsta ettevõtte efektiivsust ja keskenduda tööprotsesside parendamisele, et kokkulepitud ajaks, planeeritud eelarve ja ettenähtud kvaliteediga objekt valmiks.

Varustaja24 on aega, eelarvet ja kvaliteeti silmas pidades toonud turule “müügibussi” teenuse, mis aitab ehitajal lahendada tööriistade, tarvikute, kinnitusvahendite, valgustuse ja tööriietega seotud küsimused otse ehitusobjektil ilma, et peaks oma aega raiskama ummikutele ja erinevate kauplustele. Kui ehitajal tekib vajadus tööriista osta, rentida, remontida või hoopis tarvikute ja kinnitusvahendite järele, siis piisab, kui ta helistab Varustaja24 müügiesindajale ning lepitakse kokku aeg, millal lahendus saabub.

Müügibuss Soomes
Foto: Varustaja24

Varustaja24 on seadnud tooteportfelli kokku pannes fookuse kvaliteedile, et minimeerida tööseisakuid. Peamised kaubamärgid, mida pakutakse, on Bosch Professional, Husqvarna, Paslode, Spit, MAX, Scangrip, Hervisa Perles, Björnkläder, Penosil jt. Remonti teostame lisaks eelmainitule ka kõikidele proffidele mõeldud elektrilistele ja akul töötavatele käsitööriistadele nagu Makita, Milwaukee, DeWalt, Hitachi. Remondiperioodil pakub Varustaja24 oma klientidele tööde jätkamiseks asendustööriista.

Tagasiside ehitajatelt on olnud väga positiivne. Peamine kasu, mida välja tuuakse, on aja kokkuhoid, mugavus, võimalus keskenduda ehitamisele, mitte varustamisele. Samuti on ehitajad kiitnud Varustaja24 müügiesindajate aktiivsust, rõõmsameelsust, kompetentsust ja kiirust murede lahendamisel.

Müügibussi objektile tellimine ei maksa kliendile midagi, tasuda tuleb vaid kauba eest, mida ostetakse. Varustaja24 esindused asuvad Tallinnas ja Tartus ning liikuvad “müügibussid” teenindavad kliente üle Eesti. Varustaja24 on avanud esinduse ka Soomes Espoos, kus lisaks kauplusele 4 müügibussi teenindavad kliente Helsingi, Espoo ja Vantaa piirkonnas. Lisainfo www.varustaja24.ee.

Ehitaja kasu koostöös Varustaja24 “müügibussi” teenusest:

1. Võimalus keskenduda ehitamisele, mitte varustamisele

2. Suur tootevalik minimeerib tarnijate hulka ja arvete mahtu

3. Teenuse saadavus üle Eesti, Soomes Helsingi, Espoo, Vantaa piirkonnas

4. Kõik ühest kohast - tööriistade müük, rent ja remont.

5. Remondiaegne asendustööriist

6. Kompetentne teenindamine ja koolitamine

7. Kaup tasuta objektile

Varustaja24 Tallinn

Tartu mnt 80/Masina 22

Tel 55 00 624

Varustaja24 Tartu

Tähe 135b 51013

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785