Autor: Kristjan Kurg • 3. juuli 2024

Neetud suvesoe tõmbas korteriturule pidurit. Ehitajad valmistuvad pikemaks mõõnaks

Ajakirjanik Kristjan Kurg teeb üle kuu uudiskirjas "Ruutmeetrite taga" kokkuvõtte kinnisvara- ja ehitusturu olulisematest arengutest ja prognoosidest.
Foto: Andras Kralla
Soojad ilmad tõid tänavu varakult kinnisvaramüüjatele võimaluse põhjendada turu jätkuvalt leigust kurnava suveleitsakuga. Ehitajad panustavad kaitserajatistele ja raudteele, kuid valmistuvad pikemaks töönappuseks.

1Partner Kinnisvara tegevjuht Martin tõi oma analüüsis välja, et kuigi kinnisvaraturg seilas rahulikumale suvelainele juba maikuus, ei tasu tagasihoidlikku tehinguaktiivsust üle tähtsustada. Ostjate huvi ei ole tegelikult kuhugi kadunud, aga soojad suveilmad viisid mõtted mujale, usub Vahter.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785