Autor: Siim Sultson • 28. juuni 2024

TREV-2 juht Pertens: tee-ehitusfirmasid on Eesti turul selgelt liiga palju

Riigi Kaitseinvesteeringute Keskuse taristuosakonna juhataja Kadi-Kai Kollo sõnul on käesoleval aastal keskuse eelarve ligi miljard eurot, millest taristuehitusse tuleb ligi 220 miljonit. TREV-2 juht Sven Pertens võtab selle eelarve taristuehituse vaatest osadeks lahti.
Mingist ehitusturu elavnemisest ei ole seega põhjust rääkida, on Trev-2 juht Sven Pertens kriitiline.
Foto: Raul Mee

Pertens lahkab kaitseinvesteeringute keskuse rahastust ning võtab osadeks taristu ehituse perspektiivi.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785