Krimelte uued sihid on Mehhiko ja Ecuador

Krimelte ekspordijuht Tarmo Nork ütles intervjuus müügi- ja ekspordijuhtide teemaveebile Best Sales, et nad loodavad ehituskeemiat eksportima hakata ka Mehhikosse ja Ecuadori.

Lugeja küsimusele, kuidas õnnestus Krimeltel oma ekspordipartneriks saada ka Mehhiko, vastas Nork nii: "Mehhikos meil kohalikku eestlast leida ei õnnestunud ja sinna sisenesime suurima ehitusmessi Expo Cihac saadud kontaktide kaudu".

Ta märkis, et lisaks saadavad nad kaupa ka Peruusse, Tšiilisse, Kolumbiasse ja Argentiinasse. Seejuures on viimased neli riiki kaetud Ladina-Ameerika suurima ehituspoeketiga, millega saadi leping kahe aasta eest.

"Sel partneril on täna kokku 190 kauplust neljas riigis. Aga hetkel töötame ka selle nimel, et ka oma kaubamärgi all neis riikides müüma hakata," tunnistas Nork.

Ta lisas, et samuti uurib Krimelte maad Ecuadoris ja Venezuelas. "Aga Venezuelas tuleb poliitilises mõttes ettevaatlikum olla ja seetõttu on ta viimases järjekorras. Nii palju, kui olen rääkinud ettevõtjatega, kes sinna tarnivad, siis nad ütlevad küll, et probleeme ei ole, aga ettevaatus pole liiast," möönis ekspordijuht.

Nork tunnistas eriliselt suurt huvi Ecuadori vastu. "Seal on ehituskeemia kasutamine neist riikidest kõige rohkem arenenud ja ka üsna populaarne. Olen seal juba kohtunud kahe kliendiga ja käinud ka kauplustes. See avaldas muljet: väga lai väljapanek, kuigi väike riik," rääkis ta.

"Ka Indiasse oleme kaupa saatnud, aga tööle pole me seda turgu veel korralikult saanud. Indias on ka palju messe. India messil Roof India olime oma boksiga väljas. Teine suurem mess on Constru India. Meie läheme Indiasse messile uuesti tuleva aasta kevadel," kommenteeris Nork.

60% Krimelte eksporditoodangust läheb Venemaale. Ettevõte ekspordib 95% oma toodangust.

 

 

Jaga lugu:
Seotud lood
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785