15. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Krimelte on parim disaini rakendaja

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus, Kaubandus- ja Tööstuskoda ning Tööandjate Keskliit jagasid eile auhindu parimatele ettevõtetele. Disaini rakendaja tiitel läks vuugihermeetikute tootjale OÜ Krimelte, kes lõi koostöös disaineritega erilise vuugivahupudeli aplikaatori.

Krimelte on varem pälvinud Ettevõtluse Auhinna konkursi tunnustuse ka parima eksportöörina. Äripäeva ehitusmaterjalitootjate TOPis, mida koostatakse mulluste majandustulemuste põhjal, jõudis ettevõte tänavu teisele kohale.

"Krimelte on järjepidevalt ja strateegiliselt rakendanud disaini kogu oma tegevuse ulatuses alates aastast 2005. Fookuses on eelkõige toodete disain, kuhu kaasatakse nii graafilisi- kui ka  tuntud tööstusdisainereid. Lisaks kasutab Krimelte disaini ka töötajate ja koostööpartnerite motivatsioonisüsteemis, kus klubi Wolf Club on omaette bränd," märkis Krimelte OÜ kommunikatsioonijuht Iveri Marukashvili.

Konkurentsivõimelisimaks ettevõtteks ehituse vallas tunnistati eilsel galaõhtul AS Napal, mis tegeleb soojusseadmete paigaldamise ning viimasel ajal ühe enam ka katlamajade ja koostootmisjaamade ehitamise peatöövõtuga. Äriteeninduse ja kinnisvara valdkonnas tunnistati parimaks AS Riigi Kinnisvara.

Reedel, 16. septembril annab Äripäeva müügi- ja ekspordijuhtidele suunatud teemaveebis www.bestsales.ee intervjuu Krimelte ekspordijuht Tarmo Nork. Nork vastab küsimustele teemal, kuidas nende firmal on õnnestunud vallutada Ladina-Ameerika turg. Esitage ka oma küsimus Norkile siin.

 

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785