Autor: Ehitusuudised • 5. juuli 2024

Taristuehituse lõputööd leidsid tunnustust

Eesti Taristuehituse Liit (ESTEL)tunnustas parimaid TalTECH'i ja Tallinna Tehnikakõrgkooli teedeehituse eriala lõputöid, milles uuriti asfaltsegude mahumassi määramist ja pindamise sideaine kulunorme.
Taltechi lõpetaja Kait Värati (keskel) lõputöö tunnustamine Indrek Pappeli ja Tarmo Trei poolt. Foto: Taristuehituse Liit

Taristuehituse Liidu poolt osutusid 2024. aasta parimateks valitud lõputöödeks:

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785