Autor: Ehitusuudised • 4. juuli 2024

Taristuehitajad ootavad uuelt valitsuselt strateegilisi otsuseid

Eesti Taristuehituse Liit saatis täna koalitsiooniläbirääkimistele omapoolsed ettepanekud, milles rõhutatakse taristu arendamisel pika plaani, stabiilse rahastuse ning sotsiaalmajandusliku mõjuanalüüsi koostamise vajadust.
Riigi teedevõrgu planeerimise peaks olema valitsusteülene, leiavad taristuehitajad.
Foto: Andras Kralla

Taristuehituse Liidu tegevjuhi Tarmo Trei sõnul on taristu arendamises puudu küll investeeringutest, kuid vähemalt sama palju on vaja pikka strateegilist vaadet. „Taristuehituses on vaja riigipoolset visiooni, mis päästaks Eesti Euroopa ääremaa staatusest, kindlustaks meie julgeolekut ja muudaks meid majanduslikult tugevamaks,“ ütles Trei.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785